Vi optimerer din trawler

og tager hånd om besætningen

Ny propellerdyse og gear gav 30 % i brændstofbesparelse

Skibet Eigenes kom til North Sea Yard for at få monteret et nyt Heimdal gear og Heimdal propeller. Desuden ønskede man skibet udstyret med en højeffektiv propellerdyse, da der er stort potentiale for brændstofbesparelse ved optimering af især propeller og agterskib. Dysen blev dimensioneret og produceret af Hanstholm Skibssmedie i samarbejde med North Sea Yard. Hanstholm Elektronik stod for el-installationen.

Da Eigenes igen tog på fiskeri efter endt installering fungerede alt perfekt og den aktuelle brændstofbesparelse var 30 procent. Det betyder at investeringen hurtigt tjener sig hjem og at Eigenes tjener penge fra dag et, selv om det var en stor investering.

Skibet er blev mere lydløs og fiskeriet mere effektivt, da der kan sejles hurtigere med trawlet ude, fordi trækkraften er meget større. Det er den første dyse, som vi selv har produceret og tilbagemeldingen er yderst positiv.

Nyt værft med årelang erfaring

North Sea Yard – et nyt værft etableret i Hanstholm af partnere med årelang erfaring med alle former for servicering af fiskefartøjer.

Vores styrke er, at vi forener dybt specialiseret faglig viden med kvalificeret og konkurrencedygtig praktisk udførelse.

Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Så sender vi dig løbende aktuelle nyheder og tilbud.

Jeg accepterer betingelserne

Anlæg af bådebroer på Hanstholm Havn

NSY-badge

Med anlæg af bådebroer skabes yderligere mulighed for et maritimt oplevelsesmiljø til mindre lokale- og gæstefartøjer i havnen, i sameksistens med en aktiv fiskerihavn.

Kontakt os

North Sea Yard A/S
Prof. Lundgrens Gade 22
7730 Hanstholm

Telefon: +45 97 96 27 47

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.northseayard.dk