Vi optimerer din trawler

og tager hånd om besætningen

North Sea Yard belejret af Frankrig

I hele december måned var flydedokken optaget på skift af de to franske trawlere, Bressay Bank (L45 m, B11,5 m, 837 BT) og Halten Bank II (L47 m, B9,5 m, 868 BT) fra Boulogne-sur-Mer, der skulle have foretaget et totalt eftersyn af hovedmotorer, hjælpemotorer, hydrauliksystemer mm.

Da de to nymalede og renoverede trawlere forlod Hanstholm den 30. december, kunne direktør Jesper Pedersen se tilbage på en måned, hvor en fast stab på 25-30 mand hver dag arbejdede på højtryk for at få de to trawlere tilbage på havet igen til aftalt tid.
Projektet lykkedes til alles store tilfredshed og her i det nye år går turen igen til Frankrig for at forhandle nye kontrakter hjem til North Sea Yard.

Nyt værft med årelang erfaring

North Sea Yard – et nyt værft etableret i Hanstholm af partnere med årelang erfaring med alle former for servicering af fiskefartøjer.

Vores styrke er, at vi forener dybt specialiseret faglig viden med kvalificeret og konkurrencedygtig praktisk udførelse.

Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Så sender vi dig løbende aktuelle nyheder og tilbud.

Jeg accepterer betingelserne

Anlæg af bådebroer på Hanstholm Havn

NSY-badge

Med anlæg af bådebroer skabes yderligere mulighed for et maritimt oplevelsesmiljø til mindre lokale- og gæstefartøjer i havnen, i sameksistens med en aktiv fiskerihavn.

Kontakt os

North Sea Yard A/S
Prof. Lundgrens Gade 22
7730 Hanstholm

Telefon: +45 97 96 27 47

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.northseayard.dk