Vi optimerer din trawler

og tager hånd om besætningen

HM 128 Borkumrif får installeret ny hovedmotor, gear og propelleranlæg

Den gamle Caterpillar hovedmotor skulle udskiftes og valget faldt på den kompakte Mitsubishi S6U-C2MPTK, der er kendetegnet ved at være hårdfør, robust og med lavt brændstofforbrug.

Samtidig blev gear og propelleranlæg også udskiftet.

Normalt leveres Mitsubishis motorer i en grå signaturfarve, men rederiet bag Borkumrif ønskede deres helt egen farve - og så fik de det. Derfor fremstår den store S6U i dag i en skrigende flot orange-rød farve.

Installationen klarede vi ved at skære hul fra lasten og ind til motorrummet. Herfra kunne motoren, der vejer ca. 10 tons, forholdsvis nemt rulles på plads. En proces der kun tog ca. to timer selv om motoren skulle placeres med 1/100 millimeters nøjagtighed på fundamentet. Enkelt og effektivt.

Slutteligt blev der installeret et nyt Enwa osmoseanlæg og Borkumrif var klar til igen at stikke til søs.

Nyt værft med årelang erfaring

North Sea Yard – et nyt værft etableret i Hanstholm af partnere med årelang erfaring med alle former for servicering af fiskefartøjer.

Vores styrke er, at vi forener dybt specialiseret faglig viden med kvalificeret og konkurrencedygtig praktisk udførelse.

Læs mere »

Tilmeld nyhedsbrev

Så sender vi dig løbende aktuelle nyheder og tilbud.

Jeg accepterer betingelserne

Anlæg af bådebroer på Hanstholm Havn

NSY-badge

Med anlæg af bådebroer skabes yderligere mulighed for et maritimt oplevelsesmiljø til mindre lokale- og gæstefartøjer i havnen, i sameksistens med en aktiv fiskerihavn.

Kontakt os

North Sea Yard A/S
Prof. Lundgrens Gade 22
7730 Hanstholm

Telefon: +45 97 96 27 47

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.northseayard.dk